Итоговый проверочный тест к учебнику "Enjoy English 6" Бидолетовой М.З.

Автор: Филинова Людмила Валентиновна
Должность: учитель английского языка
Учебное заведение: МОУ Гимназия №1
Населённый пункт: г.Лыткарино, Московская область
Наименование материала: методическая разработка
Тема: Итоговый проверочный тест к учебнику "Enjoy English 6" Бидолетовой М.З.
Дата публикации: 11.05.2016







Вернуться назад       Перейти в раздел





Текстовая часть публикации


Итоговый

проверочный

тест

к

учебнику

“Enjoy English 6”

Биболетовой

М

.

З

.
Задание I. Подбери английский эквивалент к следующим словам и выражениям: 1.мирный 2.вокруг света 3.сельская местность 4.насекомое 5.вымирающий 6.климат 7.выставка 8.говорить правду 9.ядовитый 10.преодолевать. Задание II.Выбери глагол в нужной форме: 11. We … tea every morning. a) drink b) are drinking c)drinks 12. What … they … now? a) do … eat b) are … eat c) are … eating 13. My father … … on Sunday. a) don’t … work b) doesn’t … work c) isn’t … work 14. Where … John … ? a) is … live b) is … living c) does … live 15. Pat … … dinner at the moment. a) isn’t cooking b) isn’t cook c) doesn’t cook 16. … you ever … your holidays in the Crimea? a) Do … spend b) Has … spend c) Have … spend 17. I … you in town two days ago. a) saw b )seen c) have seen 18. … you … the piano yesterday? a) Have … played b) Do … play c) Did … play 19. The wind … off the man’s hat and he can’t catch it. a) blew b) has blown c) has blowing 20. … you … your driving test last Monday? a) Did … passed b) Have … passed c) Did … pass Задание III. Выбери правильное слово: 21. I live in a nice town … is situated not far from London. a) who b) which 22. I know the doctor … is experienced and helpful. a) who b) which 23. Have you … sent your letter? a) usually b) already 24. Do you … speak English abroad? a) usually b) already 25. She has … been to New York, it’s her dream. a) often b) never 26. They … go for a picnic at the week-end, they like eating out. a) often b) never
27. My friend visited his grandparents … . a) last month b) yet 28. Jane hasn’t finished her job … . a) last month b) yet Задание IV. Выбери правильный модальный глагол: 29. You … be rude to your parents. a) mustn’t b) don’t have to c) needn’t 30. A firefighter … wear a uniform. a) must b) has to c) have to 31.You … go to the bakery, we’ve got lots of bread. a) can’t b) mustn’t c) don’t have to 32. I … do homework today, I don’t have any. a) can’t b) needn’t c) mustn’t 33.Yesterday her son fell ill and she … stay at home. a) had b) had to c) has to Задание V. Выбери корректное окончание вопроса: 34. Bob sits at the back of the class, … ? a) doesn’t he b) isn’t he c) doesn’t it 35. He’s got dark brown hair, … ? a) doesn’t he b) hasn’t he c) wasn’t he 36. Christina’s in the same class, … ? a) isn’t it b) doesn’t she c) isn’t she 37. They lived next door last year, … ? a) aren’t they b) didn’t they c) weren’t they Задание VI. Выбери правильное местоимение: 38. Don’t help me. I can do it … . a) myself b) oneself c) mine 39. Tom and Alice built the house … . a) ourselves b) themselves c) theirselves 40. Mary likes looking at … in the mirror. a) her b) hers c) herself 41. Can Dan repair … bike … ? a) he … himself b) his … himself c) his … oneself 42. This is … house, and that house is … . a) their … ours b) theirs … ours c) theirs … our Задание VII. Выбери правильный вариант: 43. There are a few … in the room. a) man b) men c) mans 44. Will you give me … cheese, please? a) a b) - c) some 45. The family has three … . a) childs b) children c) childrens 46. Little … often cry at night. a) babies b) babys c) babyes
47. Stamp your … ! a) feets b) feet c) foots 48. There are a lot of green … in the trees in spring. a) leafs b) leafes c)leaves 49. He’s my … friend. a) best b) better c) goodest 50. Your tea is much … than mine. a) hot b) hoter c) hotter Экзаменационная работа (фамилия, имя, класс, дата проведения) ________________________________________ Впиши свои ответы в таблицу. 1. 26. 2. 27. 3. 28. 4. 29. 5. 30. 6. 31. 7. 32. 8. 33. 9. 34. 10. 35. 11. 36. 12. 37. 13. 38. 14. 39. 15. 40. 16. 41. 17. 42. 18. 43. 19. 44. 20. 45. 21. 46. 22. 47. 23. 48. 24. 49. 25. 50.
Приложение. Ответы к заданиям. 1. peaceful 26. a 2. Round the world 27. a 3. countryside 28. b 4. insect 29. a 5. dangerous 30. b 6. climate 31. c 7. exhibition 32. b 8. Tell the truth 33. b 9. poisonous 34. a 10. overcome 35. b 11. a 36. c 12. c 37. b 13. b 38. a 14. c 39. b 15. a 40. c 16. c 41. b 17. a 42. a 18. c 43. b 19. b 44. c 20. a 45. b 21. b 46. a 22. a 47. b 23. b 48. c 24. a 49. a 25. b 50. c